Похорон

У п’ятницю, 15 серпня Церква «Воскресіння» понесла втрату: на 65 році життя у вічні оселі Господом відкликаний ревний працівник на ниві Божій Білик Дмитро Васильович.

Похорон відбувся в неділю 17 серпня.

О 14.00 в Рясному, біля дому, де багато років проживав брат Дмитро з сім’єю розпочалося похоронне зібрання. На подвір’ї зібралося чимало людей: родина, служителі та члени євангельських Церков м. Львова, сусіди, знайомі, друзі.

d_bilyk_11d_bilyk_7

На початку зібрання пресвітер Церкви «Воскресіння» Володимир Бурда закликав всіх присутніх до молитви. Після молитви усі заспівали псалом «Отче небесний».

d_bilyk_10

Зі словом співчуття до родини покійного звернувся пастор ЦХВЄ №2 м. Львова Володимир Пугач, котрий далі голосив Слово Господнє. Після загальної пісні «Як прийде Господь у славі, чи готовий ти будеш?» словом співчуття та проповіддю Євангелія звернувся місіонер Володимир Бобик. Хор виконав Апостольський символ віри «Вірую», після котрого почалося прощання усіх, хто не зміг поїхати на цвинтар.

Володимир Бобик

Володимир Бобик

d_bilyk_12

На цвинтарі в Рясному Слово Господнє проповідував Володимир Бурда. Під час співу похоронних пісень прощались з тілом покійного друзі, знайомі, члени євангельських Церков м. Львова, родина та дружина, сестра Надія. Особливо зворушливим для усіх присутніх було прощання сина Ярослава. Після прощання тіло брата Дмитра Білика було віддане землі.

d_bilyk_3 d_bilyk_9
d_bilyk_4d_bilyk_2

d_bilyk_6

Володимир Бурда

Син Ярослав

Син Ярослав

Церква «Воскресіння» висловлює щирі співчуття родині покійного.Нехай Господь Своїм Духом утішить вас у цій скорботі.

Теги:

Про inpfss