Вчора, 10 квітня, в Церкві «Воскресіння» відбувся похорон

Громада ЦХВЄ «Воскресіння» понесла тяжку втрату. 8 квітня, на 62-му році життя внаслідок тяжкої хвороби, відійшла у вічність наша дорога сестра в Господі Попеза Галина Пантелеївна.

Похоронне зібрання розпочалося в каплиці по вул. Пекарській о 12.00. В траурний зал зібралась родина упокійної, друзі, знайомі, брати та сестри в Христі.

Слово до молитви на початку зібрання виголосив пресвітер Олександр Боєчко. Наступним проповідником був двоюрідний брат Галини, Пастор Церкви ЄХБ м. Шарлот (США) Олександр Гринчак. Завершував зібрання проповіддю старший пресвітер ЦХВЄ «Воскресіння» Василь Боєчко. Після спільної заключної молитви усі присутні попрощалися з покійною.

Прощальна процесія вирушила на Голосківський цвинтар м. Львова. На кладовищі до присутніх зі Словом Божим звернулися пастори Михайло Пічний та Володимир Бурда. Після завершальної молитви за живих тіло віддали землі по Слову Божому.

 Висловлюємо щире співчуття родині покійної сестри Галини, близьким, знайомим, та її рідній Церкві «Воскресіння». Нехай милуючий Господь буде з усіма Вами.

Теги:

Про inpfss