Похорон сестри Лілії Гулюватої

В п’ятницю, 14 грудня, після тривалої та тяжкої хвороби, на 76 році життя відійшла у вічність наша сестра Гулювата Лілія Олексіївна. Церква ХВЄ «Воскресіння» висловлює щире співчуття родині упокійної сестри Лілії, чоловікові, синам, та усім, хто був знайомий з нею.

Сестра Ліля стала для нас прикладом незламного духа у хворобі, щирого турбування про церкву та народ Божий. Ніколи ми не почули з її вуст слова невдоволення чи нарікання на свою долю. Вона завжди була вдячна своєму Спасителю за дар спасіння. Для усіх, хто навідував її вдома сестра Ліля була вчителем християнських чеснот та наставником у побожному житті.

Бажаємо висловити особливу подяку чоловікові Михайлові, за жертовну та самовіддану працю по догляду за своєю хворою дружиною. Нехай милостивий Господь воздасть Вам благословенням за усе, що Ви вчинили для с. Лілії.

Похоронне зібрання відбулося у неділю, 16 грудня, у каплиці по вул. Пекарській, на котрому у присутності чоловіка, синів, родини, знайомих та членів церкви, проповідували брати Павло Зав’ялов, Андрій Кучеренко та пастор Володимир Бурда. Хор церкви «Воскресіння» виконав псалми: Отче наш, Ідуть подорожні, Як люблячий Отець та Вірую. Поховали с. Лілію у с. Печенія.

Про inpfss