Весілля Андрія та Оксани

В серпні цього року в Церкві ХВЄ «Воскресіння» весілля Андрія Сухораба та Оксани Белец є вже четверте за рахунком. Назначене на 11 серпня весілля з Божою поміччю відбулося.

Чи не єдиний випадок у житті нашої Церкви, коли молоді приїхали до Дому Молитви завчасно. Це свідчить про їх відповідальність перед Господом у цей святковий день. Урочисте зібрання, з такої, нагоди було розпочато вчасно. Розпочав зібрання та закликав до молитви пастор церкви Володимир Бурда. По молитві хор служив псалмом «Отче наш». Під час входу молодят до Храму хор виконував пісню «Ось іде вінчатися». Коли пара розмістилася на сцені, старший пастор Церкви ХВЄ «Воскресіння» Василь Боєчко закликав батьків на сцену. Після шлюбного наставлення та молитви благословення Андрія та Оксани, пастор урочисто оголосив їх законними чоловіком і жінкою. Хорове Многоліття додало сили та урочистості закінченню зібрання.

Святкова гостина розпочалася в Винниках о 15.00. На території «Оазису» розбили два намети для дорослих та дітей. Співи гурту «Голгофа», друзів, родини, побажання та привітання молодим були щирими та щедрими.

Нехай Господь Бог рясно поблагословить Вас, Андрій та Оксана, на життєвій дорозі до неба!

Переглянути відеозапис шлюбного наставлення

Про inpfss